0 Ft
Kosár
Vásárlás összege:
0 Ft
Tovább vásárolok
Fizetek
Kosár tartalma

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem találtam olyan fazont, színt, méretet, amit keresek. Tudok más póló típust rendelni Tőletek azon kívül, mint amit a tervezőben látok?

Természetesen igen, az egyedi igényeknek is igyekszünk eleget tenni.  Ezzel kapcsolatos kéréseddel fordulj az ügyfélszolgálatunkhoz a +3670-6147831-es telefonszámon, vagy az info@polomania.hu e-mail címen.

Csak az általatok forgalmazott termékekre készítetek mintát?

Nem, hozott termékre is vállalunk mintázást. Ebben az esetben a terméket az üzletünkbe szükséges eljuttatni.

Címünk: 1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 27-29. Minden hétköznap 10 és 18 óra közt tartunk nyitva.

Hozott termékekre garanciát sem anyag-, sem nyomatsérülés esetén nem vállalunk, és csak tiszta állapotban vesszük át.

Amennyiben saját képet is szeretnél a termékre, úgy azt pendrive-on tudod behozni, vagy elég, ha e-mailben elküldöd a -ra .

A mintázás ára alapesetben bruttó 2500 Ft/db, ez módosulhat a minták típusától, illetve a termékek darabszámától függően.

Termékek méretezése

A pólók méretezése gyártónként, fazononként eltér, így minden esetben kérünk, hogy a mérettáblázatot tekintsd meg rendelés előtt. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, így 1-3 cm eltérés adódhat, erre garanciát nem tudunk vállalni.

Mivel a termékek mindegyike egyedileg, személyre szabottan készül, így méretprobléma miatt cserélni nem áll módunkban. A további problémák és félreértések elkerülése érdekében megkérünk, hogy nagyobb rendelések leadása előtt, egy próbarendelés formájában győződj meg a helyes méretekről és színekről. Ezzel elkerülhető, hogy szennyezzük a környezetünket egy sor feleslegesen legyártott pólóval.

Az általam kiválasztott termékből mindig van raktáron?

A boltjainkban alapesetben csak olyan termékeket jelenítünk meg, amikből a rendelésed pillanatában tényleges készlettel rendelkezünk. Az alapos raktárkezelés és terméknyilvántartás ellenére előfordulhat, hogy a rendelés pillanatában még sincs a választott termékből raktárunkban. Ebben az esetben azonnal értesítünk a hiányról, és megbeszéljük a lehetséges megoldási lehetőségeket.

Fontos megjegyeznünk itt is, hogy a termékek még üresek, a mintázást minden esetben rendelésre, személyre szabottan készítjük. 

Amennyiben nem találsz olyan terméket (színt, fazon, méretet), amilyet szeretnél, keress minket az elérhetőségeinken. 

Hogyan moshatom a terméket?

Termékeinket az alábbi leírásnak megfelelően ajánljuk mosni. Így kezelve a minta és a termék is hosszú ideig megőrzi eredeti minőségét.

1. Mosás mosógépben 30/40 C-os hőmérsékleten

2. Kifordítva mosható, kifordítva vasalható

3. A textilterméket nem szabad klórral tisztítani

4. Nem szabad szárítógépben, vagy forgódobban szárítani

5. Bögréket nem szabad mosogatógépben elmosni

Fontos:

Az első mosást megelőzően előfordulhat a termékek elszíneződése. A magas hőmérséklet vagy az előkezelő anyagok egyes esetekben nyomot hagyhatnak a textilen. Ezek az első mosással teljes mértékben eltűnnek.