0 Ft
Kosár
Vásárlás összege:
0 Ft
Tovább vásárolok
Fizetek
Kosár tartalma

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan és mikor kapom meg a csomagomat?

GLS Futárszolgálattal:

Miután elkészültek a termékeid, a csomagodat átadjuk a GLS futárszolgálatnak, ők kézbesítik majd a következő munkanapon 8 és 17 óra között. A szállítás a gyártási időn felül egy munkanapot vesz igénybe. A csomagod érkezéséről előzetesen e-mailben értesítést küldünk mi is, illetve a GLS futárszolgálat is. Utóbbiban találod a csomagod számát, mellyel nyomon követheted státuszát, illetve hogy mikorra várhatod a futár érkezését. 

Lehetőség van GLS csomagpontra történő kiszállításra is. A rendelésed során a szállításnál tudod kiválasztani a hozzád legközelebbi átvevőpontot vagy csomagautomatát. Amint a csomagod átvehető, e-mailben és SMS-ben is kapsz róla értesítést! 

Amennyiben arról értesültél, hogy a csomagodat már átadtuk a futárszolgálatnak, úgy a szállítással kapcsolatban velük tudsz egyeztetni a 06-29/886-700-as vagy a 06-20/890-0660-as számon. Ehhez minden esetben szükség van a csomagszámodra, mert azzal tudják beazonosítani a küldeményt.

MPL Futárszolgálattal:

Miután elkészültek a termékeid, a csomagodat átadjuk az MPL futárszolgálatnak, ők kézbesítik majd 8 és 17 óra között. A szállítás a gyártási időn felül 2-3 munkanapot vesz igénybe. A csomagod érkezéséről előzetesen e-mailben értesítést küldünk.

Lehetőség van MPL csomagautomatába vagy Posta Pontra történő kiszállításra is. A rendelésed során a szállításnál tudod kiválasztani a hozzád legközelebbi csomagautomatát vagy átvevőpontot. Amint a csomagod átvehető, e-mailben és SMS-ben is kapsz róla értesítést! 

Amennyiben arról értesültél, hogy a csomagodat már átadtuk a futárszolgálatnak, úgy a szállítással kapcsolatban velük tudsz egyeztetni a 06-1/767-8272-es telefonszámon. Ehhez minden esetben szükség van a csomagszámodra, mert azzal tudják beazonosítani a küldeményt. 

A szállítással kapcsolatos speciális igényeidet nekünk is jelezheted a megrendelés folyamán a megjegyzés rovatban. Hétvégi, vagy aznapi szállításra nincsen lehetőség.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A szállítási költség a rendelés összegétől, illetve a fizetési módtól függően változhat:

GLS Futárszolgálat: 

Utánvételes fizetés esetén:
0-15 000 Forintig 1690 Ft

Bankkártyás vagy átutalásos fizetés esetén:
0-15 000 Forintig 1390 Ft

MPL Futárszolgálat:

Házhozszállítás esetén:
0-15 000 Forintig 1990Ft

MPL csomagautoamata/Posta Pont esetén:
0-15 000 Forintig 990Ft 

15 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Van-e lehetőség személyes átvételre?

Igen, van lehetőség a megrendelt termékek személyes átvételére budapesti boltunkban. A termék elkészülése után e-mailben és SMS-ben is fogunk értesíteni.


Szállítunk-e külföldre?

Igen, ebben az esetben előre utalással szükséges fizetni a rendelésed végösszegét.

Amennyiben eldöntötted, pontosan mit szeretnél rendelni és melyik országba, ezzel az igénnyel a   e-mail címen tudsz minket megkeresni, ahol megírjuk a várható szállítási költséget, illetve szállítási időt.

Mit tegyek, ha a kiszállításról szóló értesítést követően, nem érkezik meg a termék 2-3 napon belül?

A megrendelt termékek kiküldésének idejéről e-mailben tájékoztatunk. Amennyiben 2-3 napon belül nem érkezik meg hozzád a csomag, akkor nagy valószínűséggel a kiszállítás közben akadtak problémák. Ilyen esetben arra kérünk, hogy hivatkozva a csomagszámodra a futárszolgálat központi számát hívd, velük tudsz ezzel kapcsolatban egyeztetni.

GLS központi száma: 0629-886-700

MPL központi száma: 06 1-767-8272 

A csomagszámod hiányában keress minket a 0670/614-7831-es számon a rendelésed azonosítójával.