0 Ft
Regisztráció
Kosár
Vásárlás összege:
0 Ft
Tovább vásárolok
Fizetek
Kosár tartalma

Rólunk

A Pólómániáról

Pólómánia - A Te stílusod

A póló jelenünk leguniverzálisabb ruhadarabja, a világ minden részén hordják férfiak és nők egyaránt. Hordjuk önálló felsőruházatként, melegebb ruhák alá, alváshoz, munkához, szabadidőnkben, minden évszakban. Az utolsó pár évtizedben, ezt a fontos szerepet kihasználva, a pólók viselése új értelmet nyert. Mint egy „univerzális képernyő” megjeleníti vágyainkat, álmainkat, tükrözi gondolkodásmódunkat, és fontos üzeneteket sugároz másoknak a világról, ahogyan mi látjuk. A Pólómánia azért jött létre, hogy mindenki megtalálhassa a saját üzenetét és a hozzá illő pólót.

A Pólómánia Magyarország első interaktív online pólóboltja. 2006 novemberében hosszas tervezgetés után indult el első oldalunk, akkor még csak egy pólószerkesztővel és kevéske tartalommal. Hamar kiderült, hogy jó úton járunk. Az embereknek tetszett az ötlet, hogy saját maguknak online tudnak pólót tervezni. Fiatalos, lendületes csapatunkkal a felhasználók visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztettük az oldalt. A Pólómánia 2009 őszén mutatta be új oldalát, ahol a felhasználóknak már lehetőségük nyílt saját pólóbolt nyitására, illetve hogy saját ötleteiket, mintáikat feltöltsék és árulják a Pólómánián keresztül és pénzt keressenek. 2010-ben az Év honlapja pályázaton oldalunkkal minőségi díjat nyertünk. Innovatív megoldásainkkal, folyamatos technológiai fejlesztéseinkkel sikerült a pólónyomás mellett több kiegészítő terméket is felvenni termékeink közé. Mára már egyedi kötény, egyedi bögre, egérpad, női és férfi alsóruházat is tervezhető a Pólómánia Designerrel. Budapesti boltunkban személyesen is átvehetőek a neten megrendelt termékek, vagy akár helyben is le lehet adni megrendelést egyedi pólóra, pulcsira.

Cégünknél kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a termékek, illetve a pólónyomás minőségére, mert a legfontosabb szempont, hogy vásárlóink 100% elégedettek legyenek. Célunk az, hogy mindenki számára elérhető áron tudjunk magas minőségű egyedi termékeket készíteni akár már 1db-tól is. Szeretnénk a jövőben még több embert megszólítani, hogy mindenkihez eljusson az információ, hogy ha pólónyomás, akkor Pólómánia - A Te Stílusod.

Pólómánia - A Te stílusod

10+1 érv a Pólómánia mellett

 • Egyedi Pólónyomtatás már 1db-tól, a legmodernebb technológiákkal.
 • Elérhető, kedvező árak kis darabszámnál is. 5db felett már mennyiségi kedvezmények!
 • Egyedülálló online pólótervezés lehetősége a Pólómánia szerkesztő segítségével. Tervezz pólót egyszerűen, kényelmesen!
 • 24h-48h gyártási idő, igény esetén expressz gyártás akár aznapra is!
 • Prémium minőségű pólók, pulcsik és egyéb termékek széles választéka.
 • Tartós és időtálló pólónyomás technológiák. Ha fontos számodra a minőség!
 • Segítőkész és szakmailag kompetens Ügyfélszolgálat. Keress minket a legextrémebb kérdésekkel, megpróbálunk segíteni.
 • Nagyobb (akár több 1000db) megrendelések készítése rövid határidővel.
 • Egyedülálló szolgáltatások kizárólag a Pólmániánál: Nyisd meg saját pólóboltodat, vagy áruld saját mintáidat oldalunkon.
 • Budapesti székhely és átvevőpont, ahol akár személyesen is meggyőződhetsz a termékek és a nyomás minőségéről.
 • Több mint 7 éve Magyarország egyik vezető online pólóboltja.