70/6147831, 70/3842824 FőoldalTervezzTechnológia

Technológiai Információk

Plotternyomás (Flex/Flokk)

A flex, illetve flokk nyomás az egyik legmagasabb minőségű eljárás a pólónyomás területén. Extrém tartóssága, illetve kényelmes viselete teszi rendkívül kedveltté ezt a technológiát. Egyaránt alkalmas kis darabszámú rendelések és nagyobb rendelések elkészítésére is. Kétféle típusú fólia létezik belőle. A flex egy sima, fényes felületet biztosít, míg a flokk kicsit kiemelkedik a pólóból és bársonyos tapintású.

Flex
Flex
Flokk
Flokk

A gyártáshoz vektoros grafikákra van szükségünk, melyek maximum három színből állhatnak, és nem tartalmaznak színátmenetet. Mivel ez egy fólia alapú technológia csak a színlistában található színeket tudjuk felhasználni.

Flex

Flex

Flokk

Flex

Előnyök

Hátrányok

  • csúcsminőséget képvisel
  • rendkívül tartós, nem töredezik és nem fakul
  • sötét színű termékekre is tökéletes
  • mosható, szárítható és vasalható
  • igény szerint bársonyos és sima felületű minta kérhető
  • 1db esetén is költséghatékony
  • színátmenetes mintákhoz nem alkalmas
  • maximum három színű minták
  • az elkészítéshez vektorgrafikára van szükség
  • 20db felett már nem annyira költséghatékony

Direkt Nyomtatásról általánosságban:

Ez a technológia napjaink legkorszerűbb nyomtatási eljárása. Direkt nyomtatásnál a minta közvetlenül a pólóra kerül egy tintasugaras textil nyomtató segítségével. Legnagyobb előnye, hogy a sötét színű pólókra is kiváló minőségben tudjuk vele a különböző színátmenetes mintákat felvinni. A direkt nyomtatás már 1db póló esetén is költség hatékonyan használható, így nincsen minimális rendelési darabszám, mint a szitázás esetében. A nyomat tartós, nem fakul és a megfelelő mosási instrukciókat betartva évekig hordható marad a póló.

A direkt nyomtatás előnyei: kényelmes, vékony viselet, sötét színű pólóra is kiváló minőségű nyomat, színátmenetes minta is nyomtatható.

Direkt nyomtatás partnereink számára:

Számos új lehetőség nyílik meg számotokra az új géppel. Az új technológia lehetővé teszi partnereink számára, hogy ezentúl már színátmenetes, nagy felbontású grafikákat is fel tudjatok tölteni a saját boltotokba, vagy a piactérre. Megnöveltük a maximális méretezését is a mintáknak, így a maximális mérete a mintáknak akár már 28x40cm is lehet.

Milyen mintákat várunk?

Továbbra is nagy felbontású mintákat, vagy vektoros grafikákat várunk feltöltésre. Fontos, hogy kisebb felbontású képeket ezentúl sem tudunk elfogadni, illetve rátenni pólóra, hiszen Nektek sem akarunk csúnya pólót legyártani, illetve magunkat sem akarjuk kellemetlen helyzetbe hozni ezáltal.

AZON TexPro direktnyomtató: