0 Ft
Regisztráció
Kosár
Vásárlás összege:
0 Ft
Tovább vásárolok
Fizetek
Kosár tartalma

Sikeres regisztráció

A regisztráció sikeres volt

Regisztráció nyújtotta lehetőségek

Tervezz egyedi pólót!
Interaktív pólószerkesztőnk segítségével pillanatok alatt elkészítheted egyedi pólód, pulcsid, bögréd. Válaszd ki a Neked tetsző terméket, színt, böngéssz a mintatárunkban, szerkessz rá saját feliratot vagy lásd el saját fotóiddal!

Ha szükséged lenne pár ötletre, akkor tekintsd meg a kollekciónkat, ahol előre összeállított pólódesignok közül válogathatsz.
Bővebb információ.
Rendelések nyomon követése:
Nálunk nem kell lerágnod a körmeid amiatt, mert nem tudod merre jár a kedvenc pólód.

A „Saját rendeléseim” menüpont alatt folyamatosan nyomon követheted rendeléseidet.

Megnézheted, milyen stádiumban van a gyártás, és mikorra várhatod a pólók megérkezését.
Áruld mintáidat a Pólómánián!
Ha nincs weboldalad, és nem szeretnél saját boltot nyitni, de tele vagy jobbnál-jobb ötletekkel, mintákkal, akkor a piacteret Neked találták ki.

Csatlakozz ehhez a színvonalas grafikus közösséghez, töltsd fel a mintáidat, állítsd be a jutalékod, és keress pénzt.
Bővebb információ.
Saját pólóbolt nyitása
A regisztrációt követően lehetőséged nyílik saját pólóboltod megnyitására. A Pólómánia egy komplett admin-felületet biztosít minden regisztrált tagnak, amin keresztül pólóboltod minden részletét személyre szabhatod. Beállíthatod a színeket, fejlécet, ill. hátteret tölthetsz fel hozzá. Összeállíthatod saját kollekciódat, akár saját mintáid felhasználásával is. Ha indulásra kész a boltod, akkor nincs más dolgod, mint beilleszteni a weblapodba, társasági profilodba vagy blogodba. Egyszerűbb, mint gondolnád. Ne habozz tovább! Áruld a saját termékeidet és keress pénzt.
Bővebb információ.
Biztonságos adatkezelés
A Pólómánia kizárólag a rendelések teljesítése céljából tárolja személyes adataidat. Az adataid nem adjuk tovább harmadik fél számára és nem használjuk fel reklámozás céljából.
Kizárólag márkás termékek
Termékeink mindegyike egyedi darab, amit Neked személyesen készítettünk. A gyártáshoz kizárólag márkás termékeket, és tartós technológiákat alkalmazunk.
Fontos az elégedettséged
Az elkészült termékeket gondos ellenőrzésnek vetjük alá.Ha mégis elégedetlen lennél a megrendelt áruval, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal és a terméket azonnal kicseréljük.
Ügyfélszolgálat
+36 70 3842824
Hétfő - Péntek 10:00 - 17:00